Regulació Emocional: recordar o reviure?

Quan fem una Regulació Emocional (RE) en diferit, es a dir, amb l’ajuda d’un especialista de Regulació Emocional / TIPI, hem de reviure la situació representativa del nostre malestar emocional o fòbia.

No s’hi val recordar la situació perquè la regulació així no funcionarà. Ho hem de tornar a viure, es a dir, reviure. Amb els ulls tancats hem de resseguir dins nostre la situació que es va produir, a on i com es va manifestar, de manera clara, perquè puguem resoldre o superar definitivament el nostre malestar emocional o fòbia.

Ho hem de  reviure amb el mateixos ulls en que ho vam viure aquell moment, en altres paraules, contemplant l’escena des dels propis ulls, veiem les imatges, les persones, la situació tal com la vam veure i patir aquell dia. No com una pel·lícula, a on som un dels actors i veiem l’escena  còmodament asseguts.

En aquest reviure, intens si és possible, el malestar emocional o la fòbia tornarà a nosaltres i gràcies això podrem fer la nostra regulació emocional per diluir-lo i eliminar-lo per sempre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *