Sessió empreses

Al món professional i a les empreses es manifesten constantment malestars emocionals i dificultats en les relacions humanes. Les diferents jerarquies, interrelacions, col·laboracions i dependències generen tots tipus de conflictes que moltes vegades tenen una basant emocional.

Es en aquest entorn on la Regulació Emocional pot ajudar a resoldre la majoria de dificultats relacionals. Els malestars emocionals afloren sense control i dificulten, sinó impedeixen, les relacions humanes sanes i naturals.

Per sanar les deficiències relacionals s’ofereixen diverses alternatives. A nivell de grup es poden fer les 2 sessions de Regulació Emocional per recuperar amb facilitat aquesta capacitat natural que tots tenim per resoldre els nostres malestars emocionals i fòbies. Aquests grups seran com a màxim de 15 persones.

A nivell particular s’ofereixen sessions individual per superar malestars emocionals concrets, tenim en compte, que a cada sessió sols és pot focalitzar en un malestar emocional particular.

Tríptic de Regulació Emocional