Fonaments

El fonament de la Regulació Emocional o TIPI és senzillament deixar que el cos s’expressi en llibertat. Aquest fet tant lògic i assumible per tothom és constantment boicotejat per la ment racional.

La ment racional ho vol controlat tot, quan ella sap que es incapaç de mantenir-nos vius ni uns pocs segons. Tota la supervisió, control i regulació de la vida corporal ho fa el propi cos amb l’ajuda de la ment primitiva o reptiliana, resultat de l’evolució lenta de milions d’anys dels sers vius. La ment racional no en té ni idea de tot això però ella pretén governar-ho.

Si ens aturem i deixem que el cos s’expressi lliurament quan tenim un malestar emocional o una fòbia, observem les sensacions físiques que van apareixen i deixem que evolucionin o es modifiquin fins arribar a la calma (cosa que normalment s’aconsegueix en menys de 2 minuts) comprovarem que, desprès d’aquest procés intern o Regulació Emocional, el malestar emocional o la fòbia ha desaparegut com per art de màgia. I no torna mai més.

Per tant la Regulació Emocional es basa amb deixar evolucionar les sensacions físiques que apareixen quan tenim un malestar emocional o fòbia fins que desapareixen.

Una seqüència de Regulació Emocional de forma resumida es basa en els següents passos:

  • Tinc un malestar emocional o fòbia desagradable
  • Observo les sensacions físiques que apareixen al meu cos
  • Deixo evolucionar aquestes sensacions, que es transformin per elles mateixes
  • Ho faig sense fer res, sense control, sense a priori
  • Fins la calma

Tipus de Regulació Emocional

Hi ha 2 tipus de Regulació Emocional:

  • Regulació Emocional al moment, en situació o en directe: quan tens el malestar emocional o fòbia
  • Regulació Emocional en diferit: quan no tens el malestar emocional però amb l’ajuda d’un especialista de Regulació Emocional / TIPI el revius de nou i el fas present.

Tota la explicació de la Regulació Emocional / TIPI està documentada en el llibre de Luc Nicon, TIPI – Technique d’Identifications sensorielle des peurs incosncientes – © Éditions Émotion Forte 2007

Llibre de Luc Nicon sobre el TIPI – Regulació Emocional

En aquest llibre es descriu que dins del programa d’investigació realitzat sobre la Identificació  sensorial de les pors inconscients, de les persones ateses de fòbia, depressió, inhibició, irritabilitat, i angoixa, solament el 2% no van aconseguir superar aquests patiments emocionals que els discapacitava.  Per un 79% de les persones la curació es va realitzar en una sola sessió de TIPI i el 19% restant van necessitar 2 sessions i excepcionalment 3 sessions per obtenir la curació.

Aquestes xifres poden semblar provocadores ja que semblen increïbles: però els resultats en total transparència es presenten en aquest llibre.

A partir d’aquesta nova aproximació terapèutica, Luc Nicon ens proposa una veritable revolució de la nostra manera de considerar el funcionament emocional humà: a través d’aquest estudi, els esdeveniments viscuts en el període prenatal s’imposen com a decisius en l’aparició de les nostres pors, dels nostre patiments emocionals  i, més generalment, en la construcció de la nostra personalitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.