Acabo d’arribar a casa després de passar una setmana a un poble de muntanya. Cada tarda ha fet tempesta: cels molt foscos, pluja intensa, vent, trons i llamps. Per primera vegada he pogut gaudir de l’estada, malgrat aquesta situació meteorològica. Sempre havia tingut por a les tempestes i això em condicionava força. Aquesta por ha desaparegut després de dues sessions de regulació emocional amb en Vicenç.

I per completar-ho, he pogut anar conduint jo per l’autopista, cosa que havia deixat de poder fer feia uns anys. Aquesta por també va desaparèixer després d’una sessió de regulació emocional amb en Vicenç.

Estic molt contenta i agraïda al Vicenç i a les sessions que he fet amb ell. Així mateix, al treball de recerca dut a terme per Luc Nicon i que permet resoldre aquestes pors d’una manera tan aparentment senzilla.

Isabel Ferrer (Sant Cugat del Vallès)

Foto Isabel Ferrer (Sant Cugat del Vallès)

La meva experiència amb el TIPI monitorada per Vicenç ha estat molt reveladora, i he pogut adonar-me de la vertadera dependència entre la part psíquica i física del meu cos.

En el meu cas hem treballat durant diverses sessions de TIPI la meva condició de diabètic, amb el problema addicional que el meu índex glucèmic oscil·lava sense parar, la qual cosa em desestabilitzava i augmentava la meva inseguretat quant a si la lluita contra l’augment del factor estava o no correctament conduïda.

Sincerament va costar arribar a un resultat satisfactori però a partir de la tercera sessió vaig començar a observar com l’índex glucèmic s’estabilitzava i quedava en un valor acceptable segons els barems aconsellats. És cert que no s’ha pogut assolir baixar aquest índex des que es va tornar estable, però el sols fet d’haver-lo baixat a nivells aproximats als normals és un èxit rotund que he d’agrair al Vicenç.

Juanma García (Sitges)

Foto de Juanma García

Tota la meva vida he tingut horror d’anar al dentista, tenia fòbia i patia durant els dies i fins i tot setmanes prèvies a la visita !!!

Dir-vos que amb una única sessió de TIPI amb el Vicenç va ser suficient per superar-ho. Vaig connectar amb una situació de por al dentista que va passar fa anys, amb els ulls tancats vaig sentir diverses sensacions físiques, que després van anar canviant, i a la fi totes les meves pors van desaparèixer al cap d’uns segons.

Quan vaig tornar a anar a l’dentista, estava amb una actitud diferent, relaxada i sense pànic. Fantàstic !!!

Estic súper contenta i recomano assistir a aquestes sessions de TIPI amb el Vicenç

Ana Auge (Sitges)

Foto de Ana Auge

Des de feia gairebé 10 anys que tenia problemes d’esquena. Hi havia moments millor, moments pitjor. A la fi això em va suposar una hèrnia …

Ja que som tots un sistema complex amb emocions i sensacions, vaig voler fer una sessió de TIPI amb el Vicenç, ja que coneixia la regulació emocional una miqueta.

A més l’últim any vaig tenir un crisi d’esquena tan fort que no vaig poder moure per 2 setmanes. Després vaig passar 7 mesos de dolor millorant a poc a poc. Així que vaig decidir anar a per totes, fer el TIPI i volia curar-lo al 100%.

Després de fer 2 sessions amb el Vicenç ja no em feia el més mínim de mal, quina alegria !!! Estic molt agraïda

Madelene de Wit (Sant Pere de Ribes)

Foto de Madelene de Wit

La meva experiència amb TIPI – Regulació Emocional va ser molt efectiva. Amb només dues sessions vaig aprendre a gestionar la ràbia.

A la tercera sessió vam fer una Regulació Emocional Psicosomàtica per tractar una dermatitis que tenia des de feia anys, amb una freqüència d’una vegada al mes. La pell de la cara quedava molt vermella i es d’escamava en algunes zones … Vicenç em va preguntar si “desorganitzava, acumulava o destruïa?” i li vaig dir que desorganitzar era una cosa amb la qual m’identificava amb molta freqüència.

Llavors vam identificar diferents “moments de fugida” i vaig prendre consciència del “mecanisme” que em generava el problema. Mai més he tingut la dermatitis. Va ser un “donar-me compte” – estar conscient del que cal fer quan cal fer-ho – i la curació va ser immediata.

Cassia Zangrandi (Sitges)

Foto de Cassia Zangrandi

Estic molt agraïda al Vicenç, ja que arrossegava un bloqueig a l‘hora d’expressar-me a través de la pintura a causa d’uns traumes de la infància.

Tot va anar molt ràpid i em vaig permetre, gràcies a la sessió de TIPI, connectar amb el meu subconscient i perdre-li la por.

Al dia següent vaig ser capaç de pintar amb normalitat i de connectar amb parts de mi que tenia completament oblidades.

Aquesta alliberació va millorar també malestars físics que tenia i va augmentar la meva alegria. Mil gràcies Vicenç

Lídia Jiménez (Sitges)

Estava passant una època molt dolenta per un dol i menjava compulsivament, cosa estranya perquè abans tenia uns hàbits de menjar bons i mai havia estat tant ansiosa ni havia tingut sobrepès i en canvi en aquells moments em llevava 2 i 3 vegades a la nit i menjava el que no estava escrit.

Llavors, es clar, em trobava malament, se’m tallava la digestió i algun dia havia tingut que vomitar perquè se’m indigestava el que havia menjat i realment era un problema que no sabia com resoldre. A més a més m‘havia engreixat uns 4 quilos en poc temps.

Aleshores vaig fer una sola sessió de TIPI amb el Vicenç, li vaig explicar molt per sobre el problema que tenia d’ansietat i de ganes de menjar i al fer el TIPI em poc minuts estava calmada.

Em vaig oblidar de manera immediata d’aquella manera absurda de menjar i a la mateixa nit li vaig enviar un whatsapp al Vicenç explicant-li que estava tranquil·la i que segur que dormiria com un angelet aquella nit.

Malú Miranda (Sitges)

Malú Miranda Testimoni Regulació Emocional

Des de que tinc us de raó sempre he patit fòbia cap els coloms. Era dels que si tenia que creuar la Plaça Catalunya de Barcelona (plena de coloms) ho feia caminant per tot el perímetre.

El dia que el Vicenç em va parlar del TIPI ho vaig agrair i vaig fer només una sessió amb ell. A la tercera seqüència de TIPI ja havia aconseguit estar en pau i li vaig dir al Vicenç que a la setmana següent comprovaria l’efecte, ja que havia d’anar a esmorzar en un lloc a on sempre hi ha coloms. I va funcionar !!!

He de dir ara, que des de fa 2 o 3 anys, que va ser quan vam fer la sessió, puc estar al costat dels coloms sense entrar en crisi nerviosa.

Personalment, a mi, el TIPI m’ha funcionat en una sola sessió. És impressionat.

Raül Hernández (Sitges)

Foto Raul Hernandez

Des de feia anys tenia un problema amb una persona propera que és molt impulsiva i de vegades fins i tot agressiva amb mi, aquesta actitud em causava de manera automàtica por cap a ell i també es reflectia en un dolor fort al fetge.

Per tot això em vaig animar a fer una sessió de TIPI amb Vicenç. Li vaig plantejar la situació i vam fer una primera seqüència que no va funcionar. Però en el segon intent vaig començar a sentir el mateix dolor de fetge molt profund, de la mateixa manera que ho sentia quan tenia alguna discussió amb aquesta persona. Després d’uns segons el dolor es va anar esvaint i em vaig quedar tranquil·la. Vam fer alguna comprovació i vam acabar la sessió.

Des del dia de la sessió, cada vegada que em trobo amb la persona, he de confirmar que la por ha desaparegut i també que puc parlar-li amb una major tranquil·litat i sense posar-me en alerta prèvia. Al parlar amb més naturalitat també les seves respostes són menys agressives i la nostra relació ha millorat clarament.

La sessió va resoldre el problema de la por que va ser la causa per la qual vaig fer-la i encara més increïble el mal de fetge no s’ha tornat a repetir més.

Carmen Melis (Barcelona)

Foto Carmen Melis

En la meva sessió de TIPI amb el Vicenç, que vam fer amb skype, fet que encara em sembla més impactant, vaig poder adquirir consciència sobre la dificultat que tenia des de fa temps i que estava relacionada amb la necessitat de tenir el control de tot.


Durant la sessió per skype vaig poder experimentar les meves sensacions físiques relacionades amb la dificultat, veure com evolucionaven dins el meu cos després d’unes quantes seqüències de TIPI i al final aconseguir pau interior.

Després de la sessió vaig poder gestionar la meva dificultat prenent distància i des de llavors ja no em fa patir. A més vaig aconseguir resoldre un malestar físic que no sabia que estava relacionat amb les meves ganes de controlar.

Al cap d’uns dies li vaig enviar un whatsapp al Vicenç explicant tot el que havia millorat i lo contenta que estava de la sessió de TIPI per skype que vam fer.

María Antonia (Palma de Mallorca)

Personalment estic molt agraïda de la meva experiència amb el TIPI, ja que amb una sola sessió amb en Vicenç vaig poder desprogramar l’emoció que se’m disparava automàticament: la ràbia.

Vam fer la sessió i tot va anar molt ràpid. Vaig connectar amb les meves sensacions corporals durant vàries seqüències fins que tot va desaparèixer.

Puc assegurar que des d’aquella sessió gestiono i canalitzo la ràbia de forma productiva, de manera que em sento orgullosa de les meves noves formes d’enfadar-me!

Simple, fàcil i ràpid. Molts gràcies Vicenç

Lola Barberà (Sitges)

Estava en moments delicats i estranys i vaig connectar amb el Vicenç per fer una sessió de TIPI.

Tenia aleshores un conflicte per gestionar les meves emocions amb el meu pare. Al posar-me en contacte amb el meu cos durant la sessió i sentir les meves sensacions corporals van desaparèixer els meus bloquejos.

A partir d’aquell instant es va alleujar l’angoixa que em provocava parlar amb el meu pare per explicar-li les coses i les situacions de vida.

Vaig agafar consciència dels problemes i desprès de la sessió li vaig poder expressar d’una manera més natural i calmada com havien de resoldre els nostres problemes familiars i conviure amb pau, sense pors i tensions innecessàries.

Imma Subirà (Sitges)

Alguna cosa devia passar quan era petita, que no recordo, ja que des de que tinc memòria sempre m’ha fet pànic anar en bici.

Una sensació de por desmesurada, una suor freda, em tremolava tot el cos i a l’intentar pujar-me a la bici podia inclús esclatar a plorar com una nena petita… La veritat, em feia molta ràbia aquest conjunt de sensacions i pors que m’impedien gaudir d’un passeig  en bici i era conscient que em perdia moltes coses per aquest motiu.

Un bon dia el Vicenç em va comentar això del TIPI i no sense cert escepticisme li vaig explicar que jo tenia aquesta espècie de fòbia de pujar a una bici i passejar amb ella.

La veritat es que em va deixar al·lucinada, vaig reviure aquells moments en que jo passava aquella sensació de pànic, em van venir sensacions físiques que ràpidament van desaparèixer i desprès em va dir: ara vas i prova d’anar en bici.

Vaig arribar a casa, vaig demanar-li la bicicleta al meu marit i a l’acabar de donar una volta vaig haver de trucar immediatament al Vicenç per donar-li les gràcies i dir-li que havia anat en bici, desprès de 30 anys sense poder acostar-me  una!! No és increïble?

Sònia Tomàs (Sitges)

La primera sessió de regulació emocional que vaig fer amb el Vicenç va ser revolucionària. Com podia ser que d’una forma tant senzilla s’evaporés la sensació de dependència emocional, que al llarg de la meva vida, m’havia aportat malestar en les meves relacions sentimentals?

Només sé que desprès de repetir la seqüència 3 vegades, l’última acabà amb un esclat de riure alliberador!!

Ara l’auto-regulació emocional o TIPI és una eina que m’acompanya per trobar la pau quan sento que una situació externa em fa sentir ansietat o culpa, o una paràlisi interna, que semblen sobredimensionades en relació a la situació. El TIPI em permet encarar els conflictes amb més serenitat.

Com les bones eines és senzilla d’utilitzar, la tinc a mà, i té la capacitat de transformar.

Agnes Zander (Barcelona)

La meva experiència amb el TIPI va ser molt sorprenent. Portava una temporada amb bastantes situacions complicades. Un dia que la gota va sobreeixir del vas vaig explotar i em van sortir bloquejos i pors guardats de feia temps.

Va ser en aquest moment quan el Vicenç, que ja m’havia explicat detalls la Regulació Emocional (però jo sempre m’escaqueixava o no tenia temps), em va dir: Tens 5 minuts? I vaig acceptar.

Va ser tot molt senzill. Vaig reviure la situació que m’havia fet explotar i vaig observar les sensacions físiques del meu cos… fins que vaig sentir una gran tranquil·litat. Vaig respirar a fons, li vaig donar les gràcies i me’n vaig anar corrents ja que tenia moltes coses que fer.

No em vaig plantejar molt més. Però al sortir vaig canviar el rumb i em vaig dirigir cap a la platja. Va ser una mica més tard quan em vaig donar compte que m’havia permès parar i simplement no pensar.

Al dia següent vaig sentir que gestionava d’una altre manera la meva por i em sentia més lliure.

Yolanda Herrera (Sitges)

La meva experiència de Regulació Emocional va ser completament reveladora amb la Joana.

Patia des de feia molt temps un comportament temorós en algunes situacions al telèfon amb persones amb qui tenia algun desacord o conflicte. Sense saber per què començava a suar, tremolar i tenia dificultats per articular les meves paraules.

Vaig fer la sessió mentre estàvem còmodament  instal·lades a casa meva. Vaig reviure la meva dificultat emocional, amb els ulls tancats i descrivint en veu alta les sensacions físiques que es van anar revelant. Aquestes sensacions es van accentuar i desplaçant fins arribar a la calma. Finalment vaig obrir els ulls amb un somriure.

La Joana em va convidar a estar atenta els següents dies, a les meves converses telefòniques.

Mai més he tingut por de parlar per telèfon, i em vaig adonar que quan la por s’esvaeix, s’obre una percepció totalment nova  que em permet expressar-me molt millor d’una forma constructiva i tranquil·la.

Gràcies Joana per aquesta transformadora sessió de TIPI, que m´ha canviat la vida.

Catherine Bettens (Sant Pere de Ribes)

Vicenç Robert

(+34) 690 65 30 35
Podeu contactar mitjançant trucada o whatsapp
Hores a convenir
Sessions també per skype / zoom / mòbil