Regulació Emocional (RE)

Si tens alguna por, por de la foscor, por de l’aigua, por al buit, por de la velocitat, por de conduir,  d’agafar el metro, l’avió, el tren, el vaixell, por d’anar en ascensor, por de sentir-te atrapat, por de la multitud o de sortir de casa, por dels gossos, de les rates, dels ratolins, de les serps, de les aranyes, dels insectes, por de ser contaminat, embrutit.

Si et sents bloquejat, o sents que perds les teves capacitats davant d’algunes situacions, com ara parlar en públic, passar exàmens, tenir trobades incòmodes, o en moments de confrontació esportiva…

Si tens emocions o comportaments inadaptats, no adequats a algunes situacions. Si tens pànic, si tens por de morir, o por de descontrolar-te.

Si tens moments d’angoixa davant de situacions que semblen normals. Si t’enfades fàcilment per un no res i te’n penedeixes cinc minuts més tard, si ets irritable al mínim contratemps, si et poses violent.

Si no tens ganes de viure, si et sents sense energia, sense projecte, i sents que res no et fa il·lusió ni et satisfà.

Tota mena de pors que invalidin la teva capacitat de gaudir plenament. En aquests casos pots utilitzar la Regulació Emocional o TIPI per a desactivar el teu malestar emocional.

En aquests casos la Regulació Emocional (RE) pot conduir a la teva curació o millora.

El punt de partida “obligat” per a la sessió passa per escollir una situació real, concreta, que hagis viscut i que sigui perfectament representativa de la dificultat emocional o fòbia que vols veure desaparèixer.

A partir de les sensacions corporals que experimentis en confrontar aquesta situació, reviuràs sensorialment la causa original de la teva dificultat, i això tindrà com efecte la seva desactivació.

La sessió apunta a la desaparició completa del problema, però el nombre de sessions necessàries per resoldre definitivament el malestar emocional dependrà del tipus de malestar i de la situació emocional actual de la persona.

Durada màxima de cada sessió: de ½ a 1 hora aproximadament.

Disposes de 4 tipus de sessió de Regulació Emocional (RE):