Sessió Individual

En quins casos resulta útil una sessió individual de Regulació Emocional o TIPI?

Si tens alguna por, por de la foscor, por de l’aigua, por al buit, por de la velocitat, por de conduir,  d’agafar el metro, l’avió, el tren, el vaixell, por d’anar en ascensor, por de sentir-te atrapat, por de la multitud o de sortir de casa, por dels gossos, de les rates, dels ratolins, de les serps, de les aranyes, dels insectes, por de ser contaminat, embrutit.

Si et sents bloquejat, o sents que perds les teves capacitats davant d’algunes situacions, com ara parlar en públic, passar exàmens, tenir trobades incòmodes, o en moments de confrontació esportiva…

Si tens emocions o comportaments inadaptats, no adequats a algunes situacions. Si tens pànic, si tens por de morir, o por de descontrolar-te.

Si tens moments d’angoixa davant de situacions que semblen normals. Si t’enfades fàcilment per un no res i te’n penedeixes cinc minuts més tard, si ets irritable al mínim contratemps, si et poses violent.

Si no tens ganes de viure, si et sents sense energia, sense projecte, i sents que res no et fa il·lusió ni et satisfà.

Tota mena de pors que invalidin la teva capacitat de gaudir plenament. En aquests casos pots utilitzar la Regulació Emocional o TIPI per a desactivar el teu malestar emocional.

Una sessió individual de Regulació Emocional

Si desitges fer una sessió de Regulació Emocional per a poder resoldre una dificultat emocional o fòbia no dubtis a contactar amb nosaltres

El punt de partida “obligat” per a la sessió passa per escollir una situació real, concreta, que hagis viscut i que sigui perfectament representativa de la dificultat emocional o fòbia que vols veure desaparèixer.

A partir de les sensacions corporals que experimentis en confrontar aquesta situació, reviuràs sensorialment la causa original de la teva dificultat, i això tindrà com efecte la seva desactivació.

La sessió apunta a la desaparició completa del problema. Durada màxima de la sessió: de ½ a 1 hora aproximadament.

Passes a fer per resoldre el malestar emocional

Primer has de decidir quin malestar emocional o fòbia vols resoldre.

Desprès has de contactar amb algú de nosaltres per telèfon o whatsapp per planificar una sessió de TIPI o Regulació Emocional. Pensa que si no et pots desplaçar o vius lluny es por fer la sessió per skype.

El Pack de 50 € per resoldre 1 malestar emocional o fòbia comprèn 2 sessions (en casos més complicats 3):

  • 1ra sessió: és fa la regulació emocional amb una sèrie de seqüències. El temps màxim de la sessió és d’ 1 hora, el normal és de 1/2 hora.
  • 2na sessió (al cap de 1 o 2 setmanes): és valida que el malestar emocional o la fòbia s’hagi resolt i és fa el tancament.
  • De vegades, si queden residus del malestar o fòbia, s’ha de fer una sessió addicional.

Desprès d’aquestes sessions es pot planificar resoldre un altre malestar emocional o fòbia, tot en funció de cadascú.

L’objectiu final seria aconseguir més calma i pau interiors per tenir una vida de més qualitat, tenint en compte que molts malestars físics poden desaparèixer com a conseqüència d’haver sanat els malestars emocionals.