Sessió on line

Una de les avantatges de la Regulació Emocional és que es pot fer on-line o telemàticament amb les mateixes garanties d’èxit.

Quan no és pot gaudir d’una sessió presencial per qüestions de horaris, distàncies o dificultats de desplaçament, o simplement per comoditat i immediatesa, la sessió on-line és fantàstica.

Normalment ho fem per skype / zoom / o trucada per mòbil i és vàlida per les sessions individuals i les sessions per adolescents.

El pack de 50 € per resoldre 1 malestar emocional o fòbia comprèn 2 sessions (en casos més complicats 3) de skype / zoom / o mòbil:

  • 1ra sessió: és fa la regulació emocional amb una sèrie de seqüències. El temps màxim de la sessió és d’ 1 hora, el normal és de 1/2 hora.
  • 2na sessió (al cap de 1 o 2 setmanes): és valida que el malestar emocional o la fòbia s’hagi resolt i és fa el tancament.
  • De vegades, si queden residus del malestar, s’ha de fer una sessió addicional.

Desprès d’aquestes sessions es pot planificar resoldre un altre malestar emocional o fòbia, tot en funció de cadascú.

L’objectiu final seria aconseguir més calma i pau interiors per tenir una vida de més qualitat, tenint en compte que molts malestars físics poden desaparèixer com a conseqüència d’haver sanat els malestars emocionals.