Higiene Emocional

Dia a dia, davant de situacions que se’ns van presentant regularment, ens trobem moltes vegades amb bloquejos emocionals que ara amb la Regulació Emocional ja sabem com resoldre’ls.

Davant de les nostres reaccions emocionals desagradables, recurrents, inadaptades, que van venint inesperadament,  tenim ara, l’ocasió d’aprofitar-les per reviure-les sensorialment i curar-les.

En el moment que es produeixen aquestes reaccions desagradables podem aprofitar-ho per sortir de l’espiral emocional  a la que ens porta la situació que les ha provocat. En pocs segons, el temps de portar la nostra atenció a les sensacions físiques que es manifesten dins nostre, podem parar d’entrada la reacció emocional desagradable i tot seguit, si deixem evolucionar aquestes sensacions físiques, permetent que vagin canviant sense fer res, arribarem en menys de 2 minuts a la calma interior.

Finalment ens sentirem tranquils i la situació que provocava el nostre malestar emocional deixarà de bloquejar-nos i molestar-nos.

El procés és simple i sistemàtic. És tot un tresor per a la nostra higiene personal. És la Regulació Emocional o TIPI.

Si voleu podeu visitar el nostres TESTIMONIS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *