Formació Auto-TIPI

Mitjançant aquesta formació que es realitza en 2 trobades d’una hora aproximada de duració, els assistents poden aprendre a fer la regulació emocional en el moment en que es manifesta. Això és una gran avantatge perquè posa el descobert la capacitat que tenim tots de auto-regular-nos els malestars emocionals.

Durant la primera trobada s’explica com connectar amb aquesta capacitat d’auto-regulació emocional i en la segona trobada es comparteix el èxits o dificultats que ens podem trobar durant aquesta auto-regulació.

De la primera trobada a la segona trobada es deixen passar un parell de setmanes perquè cadascú tingui temps d’aplicar l’auto-regulació emocional en el moment en que apareix el malestar emocional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *