Pànic a les tempestes i/o llamps

La por a les tempestes i/o als llamps s’anomena astrofòbia o brontofòbia i genera, a les persones que la pateixen, un desagradable problema durant els dies de tempesta. És una fòbia més habitual del que es pot pensar, ja que té un 21% d’incidència mundial.

La Regulació Emocional és el camí més fàcil i simple per acabar de manera definitiva amb aquesta por o fòbia. Tenim molta experiència pràctica amb aquest tipus de fòbies i el resultat ha estat sempre espectacular. Amb una o dues sessions, com a màxim, hem resolt aquesta dificultat a moltes persones que la patien de manera reiterada. I el que és extraordinari de la Regulació Emocional és que la fòbia o por se’n va per a la resta de la vida i mai més torna a aparèixer.

La causa primigènia d’aquesta por o fòbia rau en alguna situació traumàtica viscuda durant l’etapa prenatal, perinatal, naixement o les primeres setmanes de vida per la persona que el pateix. El subconscient reviu aquesta experiència traumàtica i ho expressa amb força durant la tempesta i tots els seus fenòmens meteorològics.

La pàgina de testimonis ens dóna informació de primera mà de les pors viscudes durant les tempestes per moltes persones i la facilitat amb què van desaparèixer amb la Regulació Emocional

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *