Por a volar

Les estadístiques indiquen que un de cada tres usuaris dels avions té por de volar, cosa que es coneix com a aerofòbia.

La por de volar és una fòbia magnificada generalment per la possibilitat de patir un accident, un risc que és menor que a qualsevol altre mitjà de transport, especialment el cotxe. En certes ocasions l’aerofòbia té altres components que poden agreujar-la, com és la claustrofòbia o la por irracional a l’alçada anomenada acrofòbia.

Mitjançant la Regulació Emocional és molt fàcil i senzill acabar de manera definitiva amb aquesta fòbia. Ho demostra el fet que tots els casos que hem treballat han estat d’èxit ia més a més tenim molts testimonis que els confirmen.

Com a informació addicional podem comentar que de mitjana calen d’1 a 3 sessions per eliminar aquesta fòbia, amb l’enorme avantatge que amb la Regulació Emocional l’aerofòbia desapareix per sempre.

Per ampliar i aprofundir en les pors i les fòbies visitar la pàgina de Sessió de Regulació Emocional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *