Luc Nicon: Regulació Emocional TIPI

Ja fa més de vint anys, que Luc Nicon va observar, supervisar i validar la Regulació Emocional – TIPI, que demostra que tots tenim una capacitat fisiològica d’autoregulació emocional que ens permet resoldre, de manera personal, autònoma i definitiva, totes les manifestacions emocionals que ens dificulten assolir el nostre ple potencial com a éssers humans.

Els malestars emocionals ens impedeixen mostrar-nos, expressar-nos i desenvolupar-nos de manera natural, a causa de les interferències, bloquejos o explosions de temperament que es manifesten de forma involuntària en el nostre dia a dia. Deixem de ser nosaltres mateixos per convertir-nos en desconeguts, i ho solucionem dient que és degut al nostre caràcter especial o la nostra manera de ser particular.

Res més fals ja que aquestes reaccions antinaturals, ja siguin mostrades amb excés (sobreactuacions) o amb defecte (vergonyes) no tenen res a veure amb la nostra veritable personalitat.

Les emocions desagradables tenen una causa inicial, relacionada amb una experiència traumàtica, moltes vegades viscuda durant el període prenatal, perinatal o del naixement, que ens va obligar a improvisar una estratègia de supervivència i ens va llaurar una empremta sensorial, que es reactiva quan el subconscient viu una situació que considera semblant o equivalent.

Per a més informació anar a la pagina Regulació Emocional (RE)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *