Superar la diabetis

La diabetis és una malaltia provocada per la pujada dels nivell de sucre de la sang (glucosa). La glucosa és vital per la salut ja que és una font important d’energia pel cos, es a dir, per les  cèl·lules que formen els muscles i els teixits, i també es necessària pèl cervell.

Evidentment la glucosa prové dels aliments que mengem cada dia per viure, aquesta glucosa passa a la sang i l’hormona de la insulina facilita que la glucosa entri a les cèl·lules a alimentar. Ara bé si el cos no produeix insulina suficient per permetre que la glucosa entri a les cèl·lules, aquets glucosa es queda dins la sang i pot produir tot tipus de problemes, com per exemple, amb els ronyons, els nervis, provocar dificultats de visió, fatiga, infeccions, etc. També pot causar malalties cardíaques, derrames cerebrals i tots tipus de efectes perniciosos.

Hi ha 2 tipus de diabetis:

  • Diabetis 1: el cos no produeix insulina
  • Diabetis 2 (la més comuna): el cos no produeix suficient insulina o no la utilitza correctament

La Regulació Emocional Psicosomàtica permet una aproximació emocional a la solució de la diabetis, aconseguint en molts casos millores importants i d’altres la total curació. Per aconseguir-ho es necessiten varies sessions, normalment més de 6, ja que la diabetis pot estar provocada per diversos malestar emocionals, que actuen simultàniament sobre les cos.

Evidentment cada persona es diferent i la velocitat de millora i/o curació també serà diferent, però la reducció de del nivell de sucre (índex glucèmic) és pràcticament segura desprès de unes quantes sessions.

Com a exemple del bon resultat de la Regulació Emocional Psicosomàtica us passem aquest TESTIMONI 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *