Angoixa pel COVID

Desprès de més d’un any immersos en la  pandèmia del COVID, amb pluja de notícies diàries des de tots els mitjans de comunicació i xarxes socials, amb missatges moltes vegades contradictoris i fins i tot excloents, és normal que moltes persones se sentin angoixades.

M’haig de vacunar? M’espero una mica més a vacunar-me? O potser millor no em vacuno? Quina és la vacuna que m’anirà millor a mi? Moltes preguntes i molts dubtes sense resoldre, i mentre tant s’ha de seguir vivint i resolent les dificultats del dia a dia, ara més complicades pels temes dels confinaments, distancia social, teletreball, virtualitat, cita prèvia a molts llocs, etc.

L’angoixa pel COVID ens pot generar tot tipus de símptomes, com poden ser, nerviosisme, pànic, suor freda, taquicàrdia, dolors localitzats, problemes de pell i també problemes de comunicació i convivència amb els nostres éssers més propers, que poden implicar un patiment important que se suma a l’angoixa pel COVID i malauradament degenerar en un cercle viciós de conseqüències imprevisibles.

La Regulació Emocional (RE) ens permet mitjançant la connexió amb els nostres sensacions corporals superar aquestes angoixes de manera ràpida, ja que normalment amb un parell de sessions és suficient per eliminar-les i recuperar el nostre confort natural.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *