Pànic a les agulles

En aquest temps de pandèmia Covid 19 i vacunacions massives la por a les agulles o injeccions pot representar una dificultat addicional difícil de superar. Si a més a més t’has de fer una anàlisi de sang, que implica una interacció més llarga i sentida, la situació por semblar impossible de sobreviure.

La fòbia a les agulles pot generar tot tipus de símptomes, com poden ser, ansietat, pànic, suor freda, taquicàrdia, desmai, etc  que impliquen un patiment important i que fins i tot pot portar a evitar, caigui qui caigui, a enfrontar-nos a aquest mal tràngol i tenir conseqüències per a la nostra salut.

La Regulació Emocional (RE) ens permet mitjançant la connexió amb els nostres sensacions corporals superar aquesta fòbia, i de manera ràpida, ja que normalment amb una sola sessió és suficient per eliminar-la. I una vegada superada la fòbia no tornarà a aparèixer en tota la nostra vida.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *