Malalties autoimmunes

Una malaltia autoimmune és una afecció en què el sistema immunitari es converteix en l’agressor del propi cos, atacant diferents òrgans en lloc de protegir-los, que seria la seva funció natural. Podríem dir que el propi cos lluita contra ell mateix enlloc de mantenir-lo viu i sa. Realment una bogeria.

Hi ha més de 110 malalties identificades i algunes d’elles són malalties autoimmunes sistèmiques, es a dir, que afecten de manera simultània o de manera successiva la majoria del òrgans del cos. A més a més les malalties autoimmunes afecten aproximadament a un 10% de la població

Una de les causes, sinó la més freqüent, de l’aparició d’una malaltia autoimmune és patir un o diversos  malestars emocionals de manera continua, al llarg del temps, i que finalment és manifesten directament sobre el cos mitjançant la malaltia.

En aquesta casos la Regulació Emocional Psicosomàtica té la solució. En el curs d’una poques sessions es pot diluir el malestar emocional, eliminar els efectes nocius al cos i permetre que aquest recuperi per ell mateix la salut.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *