Intoleràncies Alimentàries

Avui dia hi ha un creixement important de casos d’intolerància alimentària per les persones. Les causes d’aquesta complicacions alimentàries podrien ser l’excés de processat dels aliments (ultra-processats), l’increment de tòxics persistents (contaminació, pesticides, herbicides…), l’ús d’additius alimentaris (conservants, potenciadors del sabor, colorants…) i moltes altres circumstancies externes a nosaltres mateixos que podríem denominar ambientals. Ara bé, les conseqüències de tots aquests factors ambientals sobre el nostre organisme són immediates, tant en el sistema digestiu (dolor abdominal, flatulències, cremor d’estómac…) com amb el no digestiu (dolors musculars, pèrdua de pes, cansament, insomni, mal de cap…).

Si ens centrem en la font propera de la intolerància alimentària, podríem fer la següent classificació general:

  • Intolerància als sucres: lactosa, fructosa, sacarosa…
  • Intolerància al gluten
  • Intolerància a la histamina

Totes aquestes les intoleràncies alimentàries es poden treballar amb la Regulació Emocional Psicosomàtica, aconseguint quasi sempre millores importants i en altres la desaparició definitiva de la intolerància.

Per aconseguir bons resultats es necessiten vàries sessions, ja que la intolerància alimentària pot estar provocada per diversos malestars emocionals que actuen simultàniament sobre el nostre cos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *