Regulació Emocional Comportamental

De la mateixa manera que tots tenim una capacitat natural per resoldre els nostres conflictes emocionals (por, angoixa, irritabilitat, violència, inhibició, estrès, bloqueig …) tenim també una capacitat innata per resoldre, superar i auto-reparar els nostres trastorns de comportament.

Per connectar amb aquesta capacitat natural de sanació dels nostres trastorns de comportament podem utilitzar la Regulació Emocional Comportamental, que permet enllaçar els nostres malestars físics amb els nostres malestars emocionals, que moltes vegades són els principals causants de la malaltia o de el problema de comportament que patim.

La Regulació Emocional Comportamental pot realitzar-se en qualsevol moment en que es necessiti.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *