Aturar l’angoixa

Possiblement moltes persones se senten angoixades i amb pors de tota mena després de les notícies, accions de contenció i multitud de consells relacionats amb el coronavirus (covid-19). I és aquí a on podem utilitzar la Regulació Emocional (RE) amb tota la seva simplicitat i potència curativa.

La Regulació Emocional ens permet fer a casa nostra, nosaltres sols i sense ajuda de ningú, tot el procés curatiu que ens porta a la calma i a la pau interior, per poder enfrontar-nos a tot l’allau d’esdeveniments i amenaces que es van succeint, deixant enredera la por i l’angoixa generades pel coronavirus.

No necessitem res més que tancar els ulls i connectar amb les nostres sensacions corporals, deixant que evolucionin i es transformin, per arribar al cap de pocs segons a la calma. I obrir aleshores els ulls i sentir-nos capaços de gestionar, amb les nostres capacitats plenes, tot el que ens ve a sobre des de la serenor i la confiança amb nosaltres mateixos.

Veure TESTIMONIS.

2 comentarios en “Aturar l’angoixa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *