Acabar amb la hipertensió

La hipertensió arterial (HTA) és una malaltia comuna que afecta a les artèries del cos. També es coneix com pressió arterial alta. Si tens la pressió alta, la força que exerceix la sang contra les parets de les artèries és de forma constant massa alta. El cor ha de treballar més per bombejar la sang.

La pressió arterial alta no tractada augmenta el risc d’atac cardíac, accident cerebrovascular i altres problemes de salut greus. És important controlar la pressió arterial almenys cada dos anys a partir dels 18. Algunes persones necessiten controls amb més freqüència.

La Regulació Emocional Psicosomàtica permet una aproximació emocional a la solució de la pressió arterial alta, desactivant tots els malestar emocionals que provoquen aquesta hipertensió, com poden ser l’estrès continuat, agressivitat innecessària, hiperactivitat, ambició desmesurada, addicció al treball, dificultats que no es resolen, competitivitat sense límits, i moltíssimes altres causes emocionals que depenen de cada persona i situació.

Desprès de unes poques sessions s’aconsegueixen millores importants i també la curació total (pressió arterial de 120/80 mm Hg o inferior) amb una mica d’insistència, sempre que les causes siguin estrictament emocionals.  

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *