TIPI Regulació Emocional

La pràctica de la Regulació Emocional (RE) o TIPI (Tècnica d’Identificació de les Pors Inconscients) és tan senzilla com deixar que el cos s’expressi en completa llibertat. Aquest fet tan lògic i assumible per tots nosaltres és constantment boicotejat per la dominant ment racional.

La ment racional ho vol tenir tot controlat, quan ella sap que és incapaç de mantenir-nos vius ni per uns quants segons. Tota la supervisió, el control i la regulació de la vida corporal ho fa el propi cos amb l’ajuda de la ment primitiva o reptiliana, resultat de l’evolució lenta de milions d’anys dels éssers vius. La ment racional no té ni idea de tot això però tot i així ella pretén governar-ho.

Si ens aturem i deixem que el cos s’expressi lliurement quan tenim un malestar emocional o una fòbia, observem les sensacions físiques que apareixen i deixem que evolucionin o es modifiquin fins a arribar a la calma (cosa que normalment s’aconsegueix en menys de 2 minuts) comprovarem que, després d’aquest procés intern o Regulació Emocional (RE), el malestar emocional o la fòbia ha desaparegut com a art de màgia. I no torna mai més.

Per tant, la Regulació Emocional es basa a deixar evolucionar les sensacions físiques que apareixen quan tenim un malestar emocional o fòbia fins que desapareguin.

Disposem de molts testimonis que expliquen amb les seves pròpies paraules els beneficis del TIPI Regulació Emocional.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *