Regulació Emocional = Benestar

Tots tenim una capacitat natural per resoldre els nostres conflictes emocionals, els nostres malestars emocionals: pors, angoixes, irritabilitat, violència, inhibicions, bloquejos, ansietats, obsessions, estats depressius, malestars del dia a dia i també fòbies.

Aquesta capacitat natural anomenada Regulació Emociona (RE) es pot aplicar també als nostres problemes psicosomàtics i als nostres problemes comportamentals que afecten la nostra salut física, mental i conductual. Podràs trobar més informació detallada a les següents pàgines:

Tenim innombrables testimonis de malestars emocionals, físics i/o comportamentals resolts amb poques sessions de Regulació Emocional (RE).

Us oferim aquest tresor de la Regulació Emocional (RE) i el posem a la vostra disposició perquè l’utilitzeu sempre que ho necessiteu, per anar alliberant tots els vostres malestars emocionals i aconseguiu finalment assolir la pau i la calma interiors, que tant necessitem.

Tenim dues maneres de fer-ho, mitjançant sessions individuals o també assistint a sessions públiques d’unes deu/quinze persones, que anem programant en aquesta pàgina:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *