Por al dentista

Hi ha molta gent que té por d’anar al dentista, el sol fet de pensar-hi ja els hi genera ansietat. Aquesta por pot provocar que vagin retardant o fins i tot anul·lant la visita programada al dentista, amb les conseqüències negatives que pot  tenir per la seva salut dental.

Aquestes persones quan pensen que han de tenir la boca oberta durant un cert temps i que els hi posaran tot tipus d’estris a dins o que els hi manipularan les dents, ja no poden sostenir-ho i preferirien qualsevol cosa abans d’haver de passar per aquest malson.

La Regulació Emocional (RE) és una solució efectiva i extraordinària per eliminar aquesta por. Normalment amb 1 o 2 sessions és suficient per acabar definitivament amb la por al dentista i això permet que la persona pugui normalitzar la interacció sanitària amb el corresponent odontòleg. 

I és que el cos quan es pot expressar lliurament, sense la pressió de la raó, neteja totes aquestes pors inconscients de manera natural i definitiva.

Us passem alguns TESTIMONIS que us poden confirmar la rapidesa de la Regulació Emocional per resoldre aquestes pors.