Curar els dolors musculars

Hi ha una gran quantitat de situacions de dolor muscular provocat per un malestar emocional. En aquest cas haurem d’actuar sobre l’estat emocional que el provoca, és a dir, hem d’eliminar la causa principal, que pot ser un episodi d’estrès, d’ansietat, o de por en general. Aquest malestar emocional pot ser que ja porti una llarga temporada instal·lat amb nosaltres o pot ser que sigui més recent però de major intensitat.

Queda clar que si actuem centrats en els símptomes, és a dir, en el dolor muscular segurament tindrem poques possibilitats d’èxit o com a molt eliminarem el dolor però apareixerà un altre en el seu lloc o el que és pitjor potser un nou malestar físic més complicat.

El mecanisme del cos és senzill, davant d’una situació repetida en el temps d’estrès, ansietat o por, el cos es reforça tensant una part o el que és el mateix forçant una contracció o dolor muscular. Vist d’una altra manera podríem dir que, a al no fluir l’energia de forma natural a través del nostre cos, es concentra i reté en algun punt causant el dolor muscular

A través de la Regulació Emocional Psicosomàtica connectarem corporalment amb el dolor muscular durant la sessió i, a partir d’aquesta connexió, deduirem el malestar emocional que la desencadena. Per a això, el cos i les diferents sensacions somàtiques ens aniran guiant. I és que el cos ho sap tot i ho registra tot.

Per conèixer més les excel·lències de la Regulació Emocional Psicosomàtica us adrecem als TESTIMONIS.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *