Superar les Al·lèrgies

Les al·lèrgies s’activen quan el nostre sistema immunitari confon una substància externa normalment inofensiva amb un invasor perillós. Llavors el sistema immunitari produeix anticossos que romanen en estat d’alerta pel que fa a aquesta substància. Quan de nou tornem a estar exposats a aquesta substància els anticossos alliberen elements químics de sistema immunitari que causen els símptomes d’al·lèrgia.

Alguns dels causants més freqüents d’al·lèrgia són:

  • Al·lèrgens aeris, com el pol·len, la caspa de mascotes, els àcars de la pols i la floridura
  • Certs aliments, especialment el cacauet, fruits secs, blat, soja, peix, marisc, ous i llet
  • Picades d’insectes, com les d’abella o de vespa
  • Medicaments, especialment la penicil·lina o antibiòtics basats en la penicil·lina
  • Làtex o altres fibres que poden causar reaccions al·lèrgiques a la pell

Podem dir que l’al·lèrgia la portem dins de manera permanent i s’activarà quan la substància externa que l’activa aparegui de nou. Per tant, podem classificar l’al·lèrgia a la categoria de crònica i per això podem fer la Regulació Emocional PsicoSomàtica quan vulguem a diferència dels problemes físics episòdics.

A través de la Regulació Emocional PsicoSomàtica connectarem corporalment amb l’al·lèrgia durant la sessió i, a partir d’aquesta connexió, deduirem el malestar emocional que la desencadena. Per a això, el cos i les diferents sensacions somàtiques ens aniran guiant. I és que el cos ho sap tot i ho registra tot.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *