Regulació Emocional PsicoSomàtica

De la mateixa manera que tots tenim una capacitat natural per resoldre els nostres conflictes emocionals (por, angoixa, irritabilitat, violència, inhibició, estrès, bloqueig …) tenim també una capacitat innata per resoldre, superar i auto-reparar els nostres malestars físics.

Per connectar amb aquesta capacitat natural de sanació dels nostres malestars físics podem utilitzar la Regulació Emocional PsicoSomàtica, que permet enllaçar els nostres malestars físics amb els nostres malestars emocionals, que moltes vegades són els principals causants de la malaltia o de el problema físic que patim.

Per a això hem de distingir entre 2 categories de problemes físics:

  • Episòdics o circumstancials
  • Permanents o crònics

La Regulació Emocional PsicoSomàtica pot realitzar-se en qualsevol moment del malestar permanent i en el cas dels episòdics, durant l’aparició del malestar o com a màxim 2 dies després de la seva remissió.

Podeu veure diferents testimonis que us poden donar més informació sobre la Regulació Emocional Psicosomàtica: un cas de DERMATITIS i un altre de DOLOR MUSCULAR.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *