Eliminar el dolor crònic

El dolor és un mecanisme automàtic que serveix per alertar els éssers humans que pateixen algun tipus de dany, per això podem dir que el dolor és un sistema d’alerta essencial per a la nostra supervivència.

Tot i això, hi ha situacions on el dolor no finalitza quan es resol la causa que el va provocar, persistint en el temps, arribant a afectar les diferents facetes de la nostra vida: la familiar, la laboral, l’esportiva, l’emocional, etc.

Quan aquest dolor persisteix més de 3 mesos després d’haver cessat la causa desencadenant, es pot considerar dolor crònic i passa a ser una malaltia en si mateixa.

A més del turment i dificultats diàries de conviure amb un dolor crònic, apareixen símptomes associats de manera indirecta com poden ser:

  • Insomni
  • Fatiga
  • Debilitat
  • Canvis d’humor
  • Falta de gana

La Regulació Emocional Psicosomàtica ens proporciona un camí fàcil i ràpid per acabar amb el dolor crònic, sempre que la causa sigui principalment emocional, com és el cas en una majoria de casos.

La nostra experiència demostra que es requereixen diverses sessions (de 5 a 15 sessions) per eliminar definitivament el dolor crònic. Les sessions tenen una durada màxima de 45 minuts, són molt senzilles i com que totes les sessions de Regulació Emocional TIPI no tenen efectes secundaris.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *