Carmen Melis (Barcelona)

Des de feia anys tenia un problema amb una persona propera que és molt impulsiva i de vegades fins i tot agressiva amb mi, aquesta actitud em causava de manera automàtica por cap a ell i també es reflectia en un dolor fort al fetge.

Per tot això em vaig animar a fer una sessió de TIPI amb Vicenç. Li vaig plantejar la situació i vam fer una primera seqüència que no va funcionar. Però en el segon intent vaig començar a sentir el mateix dolor de fetge molt profund, de la mateixa manera que ho sentia quan tenia alguna discussió amb aquesta persona. Després d’uns segons el dolor es va anar esvaint i em vaig quedar tranquil·la. Vam fer alguna comprovació i vam acabar la sessió.

Des del dia de la sessió, cada vegada que em trobo amb la persona, he de confirmar que la por ha desaparegut i també que puc parlar-li amb una major tranquil·litat i sense posar-me en alerta prèvia. Al parlar amb més naturalitat també les seves respostes són menys agressives i la nostra relació ha millorat clarament.

La sessió va resoldre el problema de la por que va ser la causa per la qual vaig fer-la i encara més increïble el mal de fetge no s’ha tornat a repetir més.